До 4 градуса днес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:00 / 12.01.2019
2797
Днес облачността ще е променлива, по-значителна до обяд над Югоизточна България, без валежи. След обяд над по-голямата част от страната ще е по-често слънчево. Сутринта на места в котловините ще има мъгла. Ще духа слаб, в Северна България – умерен запад-северозападен вятър. Минималните температури ще са от минус 10-12° на места в Западна България, където през нощта ще се изясни, до 1-2° в крайните югоизточни райони. Максималните ще са между минус 1° и 4°. 

Над планините ще бъде предимно слънчево, с повече облаци преди обяд над Родопите и Странджа-Сакар. Ще духа умерен, по високите и открити части и временно силен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 1°, на 2000 метра – около минус 6°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, без валежи. Повече облаци ще има преди обяд над южните райони, а повече слънце се очаква в следобедните часове. Ще духа слаб, по Северното Черноморие – до умерен запад-северозападен вятър. Максималните температури - от 1° до 4°, температурата на морската вода е около 5°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).