Дни преди да загине Феята публикува зловещо предчувствие в мрежата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
20:37 / 04.09.2019
19328
"Мразят ни, майко, мразят ни всички, защото нашият живот е на 2 гуми. Хвърчим с 200 км по улиците и караме по ръба на живота". Това пише сякаш пророчески във фейсбук Христо Тепавичаров-Феята, само 53 дни преди да се разбие с мотора си на кръстовището на столичния булевард "Цар Борис III" и ул. "Академик Иван Гешов" към 4 часа във вторник.

При катастрофата загина и седналата зад Христо негова съпруга Мария, която през март го дари с трето дете. Сега хлапетата остават сирачета.

Половинката на моториста редовно хокала своя любим, че я возил и с 280 км/ч, а сестрата на Тепавичаров напомня, че Господ го е спасявал при други падания с мотора. Феята е администратор на фейсбук групата мотористи "Айляк Райдърс" и е известен с ексцентричния си нрав, пише лупа.бг.

"Беше много щур, човек на границите. Но голям добряк, светъл човек, не правеше лошо никому", пишат за него приятелите му.

Христо и Мария са добре познати на съседите си в квартал "Лагера", където често се разхождат с децата и кучето.  Смъртта им предизвика вълна от съболезнования на близки и приятели в социалните мрежи. От най-големия столичен мотоклуб "София Райдърс" организираха снощи поклонение на лобното място на Феята и жена му, където бяха поставени цветя, свещи, бира и цигари.

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
Експерт: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).