ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Депутат от БСП: Хитлер щеше да марширува триумфално из София, ако не бе Червената армия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:13 / 09.05.2022Коментари (14)2910
©
Депутатът от БСП Александър Симов обясни в офиациалната си страница защо според него днес, 9 май, е един от най-великите дни в годината:

Тези, които толкова много кипят, вият, плюнчат се и стенат би трябвало да разберат поне едно. Това, че днес са тук, това, че ги има, това, че могат да изразяват до безкрай мизерията на душичките си, е заслуга на Червената армия. Тази, която промени Европа

Днес е един от най-великите дни в годината. Денят на победата! Денят в който нацистките престъпници бяха натикани в мишата дупка на историята за ужас на катастрофичното българско дясно, което и до днес има трудности с приемането на факта, че Адолф Хитлер налапа дулото на пистолета вместо да марширува триумфално по едноименния си булевард в София. И този подвиг го дължим основно на Червената армия. На онези обикновени руснаци, които директно от училищата, колхозите, фабриките и университети влязоха в историята със своя безпримерен героизъм, смазвайки кяфявата машина...

Но днес ще ви кажа нещо тъжно и меланхолично. Добре е, че днес тези момчета не са сред нас и, че не доживяха времето в което тяхната победа се превръща в обект на сатанински исторически ревизионизъм. Че не останаха тук, за да видят политическите джуджета, които се опитват да пренапишат станалото и да оставят техния подвиг в мазето на историята. Че не са живи, за да видят как политици от западния свят изразяват загриженост за съдбата на психопатите от "Азов" и приемат факта, че масови убийци като Степан Бандера се развяват като знамена. Шантава работа.

А да не говорим за поредната картонена проява, която виждам да озарява блатото на социалните мрежи. Отново подгретият спор - дали не трябва да честваме Денят на Европа днес. Все едно едното честване отменя другото. Тези, които толкова много кипят, вият, плюнчат се и стенат би трябвало да разберат поне едно. Това, че днес са тук, това, че ги има, това, че могат да изразяват до безкрай мизерията на душичките си, е заслуга на Червената армия. Тази, която промени Европа. Тази, която освободи Европа. Тази, която направи Европа възможна...

Толкова е простичко.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 09.05.2022 г.
0
 
 
Леле колко много джендъри "blowers" има тук.
Aнонимен
на 09.05.2022 г.
+1
 
 
Всичко е за брой избиратели! Путин-не е Русия.
Aнонимен
на 09.05.2022 г.
+1
 
 
Сашко, по заповед на Сталин бяха избити десетки хиляди българи от банди комунисти.
Aнонимен
на 09.05.2022 г.
+1
 
 
Ще напиша като добавка към това което написах и един въпрос към Александър Симов. СЛУЧАЙНО ЛИ СТЕ В САКО В ТОЗИ ЦВЯТ? Много ми се искаше да поспоря с Александър Симов ,но като се замислих реших ,че няма смисъл . Той си е обременен и няма да ме разбере . Сега просто ще напиша коментар на написаното от него. 1.Червената армия наистина има заслуга за победата над ХИТЛЕРОВА ГЕРМАНИЯ. Това не трябва да се отрича, защото си е истина . Не трябва да се забравя обаче ,че за тази заслуга на Червената армия имат намеса и доставяли ресурси на СССР и тези които са отворили втори фронт . Кои са те нека сам Александър Симов си ги намери ако иска. 2. Червената армия не е руска армия а армия на СССР.В нея не е имало само руснаци а и хора от други националности. Не знам защо това се забравя или нарочно не се споменава. По време на боевете не са умирали само руснаци ами и хора от други националности и това не се споменава или е забравено. 3. Цитат:-"И този подвиг го дължим основно на Червената армия. На онези обикновени руснаци, които директно от училищата, колхозите, фабриките и университети влязоха в историята със своя безпримерен героизъм, смазвайки кафявата машина..." Ако Александър Симов беше написал "На онези обикновени руснаци. украинци ,беларуси ,арменци ,грузинци и много други народности в държавата СССР щеше всичко да е напълно вярно . За съжаление отново незнайно , защо други националности не се споменават . Започвам да си мисля ,че или е незнание или просто не му стиска да го напише. 4. Цитат:..."че Адолф Хитлер налапа дулото на пистолета вместо да марширува триумфално по едноименния си булевард в София. Добре е да се познава историята . Ако Александър Симов поне малко я беше попрочел тази история щеше да знае ,че ако беше поискал същия този Адолф Хитлер щеше да си направи парада без много да ни пита. България не можеше да му се опре военно . Защо не го е направил и на кой е била заслугата да не сме окупирани от немската армия оставям на Александър Симов да се порови и прочете ако иска и ако не е забравил да чете. 5. Всеки може сам да реши какъв е днешния ден . Денят на обединението ,денят на прошката или непрекъснатото напомня за вината на една нация ,която си е позволила да подкрепи и да повярва на един луд. Това малко ми напомня на една друга нация... Защо ли ние хората не се учим.... 6. Да всичко е толкова простичко дори и за Вас Александър Симов.
Aнонимен
на 09.05.2022 г.
+1
 
 
Много ми се искаше да поспоря с Александър Симов ,но като се замислих реших ,че няма смисъл . Той си е обременен и няма да ме разбере . Сега просто ще напиша коментар на написаното от него. 1.Червената армия наистина има заслуга за победата над ХИТЛЕРОВА ГЕРМАНИЯ. Това не трябва да се отрича, защото си е истина . Не трябва да се забравя обаче ,че за тази заслуга на Червената армия имат намеса и доставяли ресурси на СССР и тези които са отворили втори фронт . Кои са те нека сам Александър Симов си ги намери ако иска. 2. Червената армия не е руска армия а армия на СССР.В нея не е имало само руснаци а и хора от други националности. Не знам защо това се забравя или нарочно не се споменава. По време на боевете не са умирали само руснаци ами и хора от други националности и това не се споменава или е забравено. 3. Цитат:-"И този подвиг го дължим основно на Червената армия. На онези обикновени руснаци, които директно от училищата, колхозите, фабриките и университети влязоха в историята със своя безпримерен героизъм, смазвайки кафявата машина..." Ако Александър Симов беше написал "На онези обикновени руснаци. украинци ,беларуси ,арменци ,грузинци и много други народности в държавата СССР щеше всичко да е напълно вярно . За съжаление отново незнайно , защо други националности не се споменават . Започвам да си мисля ,че или е незнание или просто не му стиска да го напише. 4. Цитат:..."че Адолф Хитлер налапа дулото на пистолета вместо да марширува триумфално по едноименния си булевард в София. Добре е да се познава историята . Ако Александър Симов поне малко я беше попрочел тази история щеше да знае ,че ако беше поискал същия този Адолф Хитлер щеше да си направи парада без много да ни пита. България не можеше да му се опре военно . Защо не го е направил и на кой е била заслугата да не сме окупирани от немската армия оставям на Александър Симов да се порови и прочете ако иска и ако не е забравил да чете. 5. Всеки може сам да реши какъв е днешния ден . Денят на обединението ,денят на прошката или непрекъснатото напомня за вината на една нация ,която си е позволила да подкрепи и да повярва на един луд. Това малко ми напомня на една друга нация... Защо ли ние хората не се учим.... 6. Да всичко е толкова простичко дори и за Вас Александър Симов.
Aнонимен
на 09.05.2022 г.
0
 
 
По-добре Хитлер, отколкото Сталин
+1
 
 
А ако не беше Хитлер в Южна Добруджа щеше да е Румъния ,изрод гнусен. Хитлер не е избивал българи с Народен съд изрод. Нито съветските престъпници са по различни от хитлеристките в Полша ,Балтика или Финландия 1939-40г. В нормална държава нямаше да си депутат ,а кенефочистач.
+1
 
 
Видяхме до къде ни докара нас това, до няколко национални катастрофи. Колкото са психопатите в Азов, толкова сте и в БСП и Възраждане, ако не и повече.
+2
 
 
" е заслуга на Червената армия. Тази, която промени Европа. Тази, която освободи Европа. Тази, която направи Европа възможна..." - а червената армия НЕ Е ИЗЧЕЗНАЛА през 42-43, заради САЩ ;-) що не го кажеш тва бе путиноробе???? Да променила е ЕВРОПА, но не е освободила!!! Напротив, замести един агресор с ДРУГ - червената чума. А ЕВРОПАТА е възможна точно, в противовес на червената чума, с това се изчерпват заслугите и за обединяването на ЕВРОПА! Обаче всички червени тролове са някакви заслепени путинороби, 9-май беше просто един обикновен ден до преди няколко години, добре, че беше новият диктатор да ви активира...
+2
 
 
И се удави в *блатото на социалните мрежи*,пе*ал недоклатен!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Природни стихии
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: