Цирк "Балкански" в подкрепа на дарителска инициатива

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:55 / 17.10.2011
3073
Най-големият роден цирк, получил признание в цял свят - Цирк "Балкански", застава зад дарителската инициатива Фондация "Помощ за благотворителността в България" и сайта "Спаси, дари на..." в подкрепа на Специализираната болница за активно лечение на деца с онкохематологични заболявания - София "Приказка без край... Чудото си ти!".

На 24 октомври от 19 часа приказката ще оживее на манежа на Цирк "Балкански" в Пловдив, а всички средства от продажбата на билети ще бъдат дарени в полза на инициативата.

"В понеделник извънредно трупата на "Балкански" ще представи благотворително нови интересни, опасни и атрактивни номера", съобщи директорът на цирка Александър Балкански-баща. 

"Тази година изпълнителите са както българи, така и гости от Русия, Украйна, Румъния, Италия, Великобритания и Бразилия."

Циркови изпълнения от различни жанрове - копф трапец, баланс на цилиндри, першове, жонгльорство, баланс на моноцикли, акробатика, еквилибристика и въздушни номера ще пренесат зрителите в свят, в който няма невъзможни неща. Най-малките почитатели на цирковото изкуство ще се срещнат със своите любимци - клоуните.

Цирк "Балкански" ще представи в подкрепа на "Приказка без край... Чудото си ти!" и уникален атракцион - дресура на бели лъвове. Гвоздеят в програмата ще бъде "Глобусът на смъртта", в който ще влязат петима бразилски мотоциклетисти, рекордьори на Гинес.

Благотворителното представление на Цирк "Балкански" е в Пловдив на 24 октомври, понеделник, от 19 часа.
Билети за спектакъла на цени от 15, 20 и 25 лева - от билетния център пред Община Пловдив.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Обявиха прогнозата за времето за следващите дни, по-добре не приб...
Рибари хванаха шаран шампион за Гинес
Тапата на АМ "Тракия" продължава, колите изчакват на място
Почина Петя Ставрева
Кошмарен трафик на някои от граничните пунктове
Специалисти от "Мама и аз": Президентът Радев е в дълбоко вътрешн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).