»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
Ќовини
—порт
—правочник
Ќќ¬ќ
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
ѕловдив
јнализите
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
ќбщество
 риминални
»нституции
ƒруги
Ѕизнес
÷иганска орда преби студент, разби къщата на баба му, жената е сама
јвтор: ≈кип Plovdiv24.bg 21:37 / 18.10.2018 оментари (37)7979
© Plovdiv24.bg
јрхивна снимка - —амо за година това е трети€т случай, в който бесни цигани нападат невинни хора
„асът е малко след полунощ. ѕламен Ќиколов и при€тел€т му от детинство »ли€н …овчев влизат в новооткритото заведение "јрабски нощи", намиращо се в началото на ромската махала в јйтос, за да куп€т две бири. ¬ътре има 10-15 роми. ѕламен вади 205 лева от джоба на дънките си, плаща 5 лева за двете бутилки и двамата се отправ€т към изхода, когато чуват заплахи Ц да не стъпват повече вътре, защото заведението не е за г€ури. "Ќе обърнах внимание на заканата, защото ми се стори, че вътре има и цигани от по-големите, с които се познаваме от деца, просто си тръгнах", разказва ѕламен пред екип на ‘лагман.

ƒвамата при€тели се отправ€т към къщата на 76-годишната …орданка - бабата на ѕламен, живееща на ул."Ѕ€ло море" 32. ћежду заведението и къщата има не повече от 300 метра.

ѕламен е студент по мениджмънт и хотелиерство във филиала на Ќов български университет във ¬арна. Ћ€тно време работи в хотел " алина гардън" в —лънчев бр€г, за да не товари родителите си финансово. ƒо 3-годишна възраст† живее при баба си, след което семейството му се мести в апартамент в центъра на јйтос. ѕрез последните години обаче внукът по собствено желание се връща да живее при овдов€лата си и самотна баба, за да се чувства т€ по-сигурна сред все по-нетърпимото ромско присъствие, чи€то численост расте с бързината на геометрична прогреси€, а с това и престъпността в махалата.

ƒвамата младежи са пили по две бири през ц€лата вечер, за което има и свидетели, напълно адекватни са и не отговар€т на провокаци€та на ромите.

«асега не е €сно какво точно е подразнило клиентите в новото заведение, след като нежелани българи са влезли в него, възможно е и за пръв път, но по вс€ка веро€тност са засечени парите, които е държал ѕламен в ръцете си като обект на посегателството.

“ова, което съобщаваме на своите читатели, се основава на разкази на при€тели на двете момчета, които ни алармираха тази вечер, на показани€та на бабата и на ѕламен, както и на описание на фактическата обстановка по тел.112. ќфициално из€вление от ћ¬– н€ма.

ѕо думите на ѕламен, който е в тежко състо€ние и едва диша, връзка с »ли€н той н€ма до момента и см€та, че нещо непоправимо се е случило с него в тъмното.

≈то и разво€т на мелето на ул."Ѕ€ло море" в јйтос:

ќколо десетина млади мъже, сред т€х пи€ни, а може и дрогирани непълнолетни момчета, защото се държат като първобитни същества, едини€т размахва нож, нападат двамата при€тели и започват свирепа саморазправа с ритници и юмруци. ќтнемат парите и телефона на ѕламен, остав€т го да лежи в локва кръв. “ой не знае какво са причинили на† при€тел€ му и се притесн€ва да не е мъртъв, тъй като е вид€л острието на ножа.

"«вън€ му, но телефонът му е изключен Ц мол€ ви да направите всичко възможно да оповестите случилото се и да го откри€т, не знам какво е състо€нието му. »дете при баба ми Ц т€ е напълно беззащитна. —ега се притесн€вам, че като дам гласност, ще стане по-лошо за не€!",†каза пребити€т младеж.

Ќеврохирурзите установ€ват, че е счупен носът му, има контузии по главата, сътресение на мозъка и натъртен гръден кош, коленете му са в рани, отекла от удари е горната част на д€сната му ръка,† утре му предстои и първа операци€ в отделението по ”Ќ√, както и скенери на крайниците.

ѕламен усп€ва да стигне до къщата на баба си и започва от улицата да вика, да € събуди, за да се обади на тел.112 за случилото се. ¬ този момент обаче положението се влошава, ордата става все по-гол€ма, тъй като от махалата се втурват допълнително освирепели без причина би€чи. „ули са, че става н€какво меле и по закона на джунглата всички се насочват към къщата на старата жена. ѕламен и баба му опитват да креп€т с телата си входната врата, ко€то не издържа, макар и заключена.

–омите усп€ват да € изкърт€т и почват да трошат вътре, но чуват сирена на задаваща се полицейска кола. јко патрулката не е реагирала на секундата след подадени€ сигнал от тел. 112, със сигурност тази сутрин в јйтос щ€ха да намер€т труповете на двете беззащитни жертви.

Burgas24.bg припомн€, че само за година това е трети€т случай, в който бесни цигани нападат невинни хора. ѕрипомн€ме, че през септември миналата година мургави индивиди клаха с брадва млади€ »ли€н. —амо н€колко дни по-късно самозабравили се цигани пребиха айтоски полицай. “огава кметът ¬асил ≈древ призова разгневените българи, които се стекоха в јйтос от цели€ регион да не подклаждат етническото напрежение. ѕроблемът в тази община обаче отдавна назр€ва и е крайно време градоначалникът да спре да си затвар€ очите, а властите да вземат адекватни мерки!«ареждане! ћол€, изчакайте ...
Aнонимен
на 21.10.2018 г.
0
 
 
ћангали скапани ще дойде и ваши€ ред н€кой ден моризливи отрепки
Aнонимен
на 20.10.2018 г.
0
 
 
Ѕукварче рЯШВ жизнено необходимо ти е, сган мръсна рЯЦХрЯЦХрЯЦХ
Aнонимен
на 20.10.2018 г.
0
 
 
Ѕраво мн се радвам цхе #–ќћ»“≈ поступиха така нега да разберат Ѕ”Ћ√ј–»“≈ цхе не само те могат да се прават на голамара работа с пари коли дипломи работа облекло и какво ли осхте не. Ќепулнолетни дайе и дрогирани и пикни браво бе понейе вие булгарите не схмуркате изобсхто и не се напивате малко ви бесхе тркбвасхе инвалид да го оставкт. Ѕраво гордек се с вас братк цигани
Aнонимен
на 20.10.2018 г.
0
 
 
Ѕългарските студенти са подобре от пенсионерите, изкарват ог дънките така на куп 205 лв да пи€т след полунощ бира - ожедн€ли! » как така уж имигрантите са проклети, пък прав€т кръчми с такова име! ’а ха.
Aнонимен
на 20.10.2018 г.
0
 
 
ƒа дойдат във ¬арна.“ук н€ма как да ни се движат на орди.ћного бързо ги оправ€ме,ама не им прощаваме.“ук са много по-цивилизовани.
Aнонимен
на 20.10.2018 г.
0
 
 
толкова цветна.. толкова добре окрасена... е тази тема... жалко , че не се е родил мангал , достатъчно интелегентен та да се засегне от "дребните" закачки в текста ... “оест почвам да си мисл€ , че сичко тва , е н€ква провокаци€ за нас - Ѕългарите единаци Ќе - н€ма да се съберем и да ги избием Ќе - не в€рвам в полици€та - ако б€х аз щ€ха да ме би€т , еб*т и подиграват .. јма не ... ћанго е виновен -ама него си го кльопаме.. него го пазим... “ой си има прадназначение ... “ой е ценен и срещу Ћев и ѕетдесет забрав€ Ћично мнение и подобни ... јдаптирайте се към ситуаци€та "Ѕългари€" јдаптирайте се къв агреси€та навън , както сте се адаптирали към агреси€та .. ” вас Ќе си позвол€вайте да влизате в ситуации без план за б€гство Ѕъдете не-трезвени по-р€дко! јдекватни , готови за всичко! јко не ви отърва - напуснете јко психиката ви не държи - ¬лезте в цигански махали и избийте максимално много ћанго - така ще помогнете на тези , които все още се държат!
Aнонимен
на 19.10.2018 г.
+1
 
 
Ќа сапун и мангала и кмета
Aнонимен
на 19.10.2018 г.
+1
 
 
Ei a subudete se be nashte! Do kude go dokarahme! Kuchetata ot ulicata, pomiarite se subirat na glutnica i biqt bezzashtiten! Aide malko da nastupim i da premahnem taq tvar ot tva obshtestvo! Nie se ebavame sus sebe si! Aide da gi iztrepeme tiq chernokoji, kakto edno vreme negrite da gi bili i ebali i sa bili robi! Da si gi napravim slugi tiq mangali, neka si jiveqt, da chistqt tam i da kopaqt na nas bulgarite, naslednici na veliki trakiiski plemena! A stegnete se be, daite da napravim edna organizaciq v nedelq v 10h sutrinta vuv vseki grad da hvanem na ploshtada da otrejem po 5 ciganski glavi i taka vsqka sedmica dokato sami ne priznaqt Che nie sme tehni sobstvenici, na tezi dolni kucheta! Nie sme slavniq bulgarski Rod, nqma nujda da turpim i pulnim zatvorite si s tazi zgan! Da gi prikliuchim i da dadem shans na nashte deca da se razviqt v tazi krasiva nasha rodina! Ciganite dolni ni prechat da gi izbiem bratq!!!
Aнонимен
на 19.10.2018 г.
+1
 
 
Burgas24.bg припомн€, че само за година това е трети€т случай, в който бесни цигани нападат невинни хора. ѕрипомн€ме, че през септември миналата година мургави индивиди клаха с брадва млади€ »ли€н. —амо н€колко дни по-късно самозабравили се цигани пребиха айтоски полицай. “огава кметът ¬асил ≈древ призова разгневените българи, които се стекоха в јйтос от цели€ регион да не подклаждат етническото напрежение. ѕроблемът в тази община обаче отдавна назр€ва и е крайно време градоначалникът да спре да си затвар€ очите, а властите да вземат адекватни мерки! ќпа и какво да им плащаме ток водата социални и да чакаме да ни ееееееее н€ма да ни потупат по рамото по скоро ещо ли си губ€ времето Ќяћј “ј ј¬ј ƒЏ–∆ј¬ј има терминал2 съжал€вам но до там ни докараха! искам децата ми да живе€т ѕ–ќ—“ќ като Ѕ≈Ћ» ’ќ–ј
Aнонимен
на 19.10.2018 г.
+1
 
 
и защо се сърдим на полици€та! ами т€ така е инструктирана! трошат служебни коли нападат ги а той полица€ просто ама просто н€ма права! що не извади ∆≈Ћя«ќ“ќ пък да ги видим! не става гори полица€!Ќяћј “ј ј¬ј ƒЏ–∆ј¬ј!!!!!
 оментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
ќще новини от Ќационални новини:

»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ёни 2019 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
¬иж още:
јктуални теми
 онцеси€та на стадион "ѕловдив"
“¬ и шоу сезон 2018/2019
ѕродават “≈÷ ¬арна?
Ћоко в Ћига ≈вропа, сезон 2019/2020
÷ар —имеоновата градина придобива нова визи€
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ѕловдив и региона.
e-mail:
јнкета
ќт къде пазарувате хранителни стоки?
ћагазин на гол€ма международна верига
ћагазин на гол€ма българска верига
 вартален магазин
ѕоръчвам всичко онлайн
–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
ѕловдивчани във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2004 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Plovdiv24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Plovdiv24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Plovdiv24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—айтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
—татистика: