Цигани от клана на Порката и Сопола дерибействат в костинбродско село

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
13:59 / 21.09.2019
5570
Вчера село Петърч - община Костинброд беше блокирано от полиция и жандармерия. Повод за тези действия е пребития и изоставен в безпомощно състояние служител от фирма за охрана.

Според жители на селото вчера по обяд потърпевшия се засекъл в центъра на селото с няколко видимо пияни роми от клана на ромския барон Борис Баков - Порката от, който трепери целия район. Те се нахвърлили върху него с думите "Абе голтак, ти защо си паркирал на нашите места на центъра". След, което буквално го смазали от бой. След намесата на полицията и жандармерията двама от побойниците са в ареста, пише Блиц.

Никой, обаче в Петърч не вярва, че ще има наказание, защото от много години Борис Баков - Порката и синът му Петър Борисов , известен, като Пепи - Сопола се имат за недосегаеми. За тях работят мощни банди от джебчийки, които им носят милиони евро годишно от страните в западна Европа. Наскоро по време на пищен банкет Пепи Сопола заявил, че с баща му искат да купят всички останали къщи в селото и да изгонят българите.

"Живеем си много добре с другите цигани, но с тия няма оправия. Бият наред, и българи, цигани и никой нищо не може да им направи. Хвалят се, че имат хора по върховете и не им пука. Идва дори Вероника Димитрова от Нова телевизия, за да прави разследване за тях, а те й се изсмяха зад гърба, като си тръгна. Даже се снимаха на видео във Фейсбук и я наричаха с какви ли не обидни думи".

Порката го е страх само от жена си. Дори не смее да пуши цигари пред нея. Ама и тя горката нещо не е добре, ходи на гробищата, събира дървени кръстове и си ги троши в главата. Някой й бил казал, че така се събират сили от мъртвите. Това разказва съсед на Порката и Сопола, пожелал анонимност. А думите му потвърждават няколкото "лайфа" във Фейсбук на, които се вижда как въпреки присъствието на полиция и жандармерия в Петърч Пепи Сопола отваря галони с 12 годишно и бутилки с 30 годишно уиски, усилва здраво музиката и показва кой е босът.


Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Българинът с присадено сърце и бъбрек, покорил Килиманджаро, влиз...
Любо Ганев: Медиите и спортът ще са засегнатите от промените в ре...
Тагарев призна за SMS-и на Борисов
Порязаха някои пенсионери за Великден
Спешна помощ на плажа с джетове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).