Чеченка, родена във Варна, разказва за трудностите в живота си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
13:44 / 25.05.2019
13686
Едно красиво момиче минава през големи изпитания в живота, за да си намери място под слънцето. Повече от три години моделът Марешка Глущук не е виждала детето си. То живее с бившия й съпруг в Чечения. Как се стига до тази развръзка и какво принуди Марешка да избяга от родината, разказва Нова телевизия. 

Тя не е като 99% от българските манекенки, на които всичко им се получава лесно, от първия път. "За да постигна това, което съм постигнала днес и за да съм това, което съм сега, определено беше доста трудно", казва Марешка Глущук.

"Изпълнена съм с надежди и мечти. Единственото, което ми липсва е детето ми", споделя още тя. "Родена съм във Варна през 1996 година. Имаше война в Чечня и родителите ми емигрираха в България. Беше много трудно да се родя чеченка в християнска държава. Винаги съм се отричала от мюсюлманската религия. От най-ранна съзнателна възраст съм мечтала да нося кръст на врата си и да имам свободен избор в живота си. Аз смених своята религия и приех християнската вяра заради свободата да можеш да избираш", признава Марешка в едно от интервютата.

Сексапилната блондинка бе една от кандидатките за Плеймейт миналата година, но не успя да спечели титлата. Тя се изявява и като еротичен модел. 


Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).