ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Цеков за Зуека: Изсели се от България, а пееше със Слави дивите чалги, които опростачиха страната ни!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:19 / 29.08.2021Коментари (16)22638
©
Експертът по конституционно право Борислав Цеков излезе с позиция, свързана с информацията, че Васил Василев - Зуека е решил да напусне България и да заживее в чужбина със семейството си.

 

Зуека се изселил от България. Негова си работа - свят широк. Отишъл да живее и да изучава поколението си в чужбина без намерение да се връща. Но казва, че щял да продължи да гласува.

Та се замислих, че когато Зуека пееше със Слави дивите чалги в средата на 90-те, които опростачиха нацията, героизираха мутренския начин на живот, чиито токсични плодове берем днес, аз бях изправен пред алтернативата да напусна България и да заживея в САЩ (престижен университет, елитна работа и пр.).

Но избрах да остана в Родината, да градя живот и кариера тук и да допринасям според силите си за бъдещето на България, а не за американското бъдеще.

С всичките трудности, понякога усещане за отчаяние и безперспективност. Но тук - в България. Не избягах. Та, от тази позиция се питам - откъде-накъде хора, които свързват бъдещето си с чужда държава, искат да определят бъдещето на нашата?!

В чужбина има основание и логика да се гласува само за президент. Защото държавният глава е обединител на нацията и на всички българи, независимо къде са по света. Но парламент (а оттам и правителство) и местни органи на властта (както е сега) трябва да се избират само от българите в България. Както е в повечето държави по света.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И коя точно дива чалга е пял Зуека? Аз не се сещам.
0
 
 
В България трябва да се промени закона -право да гласуват да имат само хора които живеят в страната и който иска да гласува живеещ в чужбина да се прибере за изборите ,не съм съгласен хора живеещи по 20 -30 години живеещи в чужбина да определят кой ще ни управлява
0
 
 
Ами той и дългата маймуна след 3-4г като му писне и той ще емигрира ,пък тъпите му избирателите да го духат.Иначе за зуека евала,няма какво да прави тук сред шимпанзета и скъпотия
+1
 
 
Е чак пък Зуека да се оплаква от живота си в България....Явно го е ударила някаква криза на 50-те покрай ковида ;-) Щото нито училищата ще са по добри, нито ежедневието му там където отива. НО този Цеков е прав! Българите в България трябва да имат право да определят сами бъднините си, а не други хора, които не живеят в България!!!!
0
 
 
Зуек, поздравявам те с песента на твоя добър приятел Камен Воденичаров - "Не съм избягал"!
0
 
 
Тя щото нацията преди 90-те беше на опера всяка събота.
+3
 
 
Едва ли Зуека е мизерствал в България през последните 30 години. Точно през тези 30 години Зуека стана известен и явно е спечелил доста от това за да си позволи да имигрира вероятно в Испания. И точно този успял човек в България си тръгва разочарован! Може пък да го е хванала срам , от това че цял живот е бил ШУТ на такива като Трифонов и Халваджиян.
+2
 
 
Е,така решил - това направил.Но да плюеш България при положение,че ти си един от ПРОСТАЦИТЕ,докарал това положение чалгаро-простаци да са политици - това вече е НАХАЛНА ПРОСТОТИЯ!
0
 
 
Защо паряса съпругата ти Нина ? Заради друга! Така е и със страната. Напусна Родината си заради друга. Това е твоя избор.Не ни обяснявай причината за да не ти обясним аршина. И ти си едно тарикатско лайно.
+5
 
 
Зуека, този гаден пор избяга в държава в което чалгаджийски песни с текстове "ще ти скъсам г*за", "щат на патката главата", "дядо Мраз почина" и други простотия не се допускат.той е като животно, което изпусна всичките си гадости и мръсотии в България и избяга за да цапа друго място, където не го познават познават.Сега стана и велик художник с картини, значими като, че са от майстори от Ренесанса.Нещастник жалък, утрепка нищожна.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: