Цацаров и папата по едно и също време в Абу Даби

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:37 / 04.02.2019
2954
Главният прокурор Сотир Цацаров, вътрешният министър Младен Маринов и папа Франциск се оказаха по едно и също време в столицата на Обединените арабски емирства Абу Даби, пише "24 часа".

Визитата на обвинител №1 и МВР шефа, която е двудневна, е по покана на главния федерален прокурор на ОАЕ д-р Хамад Сайф бин Мусалам ал Шамси. Планирано е двамата да се срещнат с него и с шейх Саиф бин Заейд ал Нахиян, зам.- премиер и министър на вътрешните работи на емирствата. Сътрудничеството в борбата с тероризма и организираната престъпност е основна тема на разговорите.

В същото време ОАЕ организираха на папата грандиозно посрещане с артилерийски салюти и прелитане на военни самолети. Франциск стана първият папа, стъпил на Арабския полуостров - люлката на исляма. Той се надява историческата визита да спомогне за мира чрез

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Обявиха прогнозата за времето за следващите дни, по-добре не приб...
Рибари хванаха шаран шампион за Гинес
Тапата на АМ "Тракия" продължава, колите изчакват на място
Почина Петя Ставрева
Кошмарен трафик на някои от граничните пунктове
Специалисти от "Мама и аз": Президентът Радев е в дълбоко вътрешн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).