Бургазлия се опита да скрие марихуана в климатика

Автор: Силвия Станева
Коментари (0)
14:31 / 06.02.2021
1362
В резултат на проведена едноседмична специализирана полицейска операция от служители на ОДМВР – Бургас и Районните управления в областта за притежание и разпространение на наркотици в районите около учебните заведения, са задържани 13 мъже, като са образувани седем бързи производства и шест преписки. Повдигнати са обвинения от Районна прокуратура – Бургас.

Ето и най-фрапантния случай: Образувано е досъдебно производство срещу 39- годишен криминално проявен бургазлия, обитаващ апартамент на семейни начала с 28 годишна бургазлийка в бл. 128 в к-с "Лазур". Жилището е посетено около 01.05 ч. на 01.02.2021 г. от служители на Пето Районно управление – Бургас по сигнал за извършвано домашно насилие. Служителите забелязали на секционен рафт в хола найлонова торбичка с марихуана и гриндер.

Извършено е претърсване, като във външното тяло на климатика, монтиран на терасата, е открита една найлонова торбичка със суха тревна маса, а друга е намерена изхвърлена в тревните площи пред бл. 128. Общото количество на откритата суха зелена тревна маса е около 50 гр.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Родопите – планината призната с най-лечебния въздух
Трафикът по границите на страната
Няколко инцидента на магистрала "Тракия"
Кошмарно задръстване на магистрала "Тракия", колите са буквално с...
Шофьор пресметна: 50 километра за близо 2 часа!
Българи и гърци в общ събор с чевермета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).