ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
България остава без единствената си и най-голяма търговска къща за килими от световен мащаб
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:30 / 04.04.2022Коментари (3)69310
Обратното броене за края на най-голямата ликвидация започна - последен ден - 18 април

След броени дни София ще загуби огромно количество местни и международни клиенти, тъй като единствената продажбена локация в Източна Европа се закрива. Голяма част от асортимента вече е разпродаден, но хиляди килими с най-високо качество все още са налични за разпродажба.

На нашите ширини такова нещо не се е случвало досега, а и в близко бъдеще трудно ще се случи отново. Както вече и други медии съобщиха, международно признатата фирма "Килим World“ в София в момента извършва най-голямата разпродажба, която се е случвала някога .

Само след няколко дни тази фирма с дългогодишна история ще бъде закрита. Въпреки че от десетилетия предлага огромно разнообразие от висококачествени ръчно изработени, модерни и ориенталски килими, след дни тя ще остане в историята.

Купувачите на тези луксозни стоки никога вече няма да имат възможност да намерят такъв невероятен избор от ръчно тъкани килими на едно място, каквото е "Килим World“. В продължение на повече от четири десетилетия две поколения с много ентусиазъм и опит развиваха тази уникална дейност и до днес успяха да я разширят в цяла Европа. В основата на този успех стоят дългогодишните
©
търговски връзки с най-добрите майстори тъкачи, както и личните срещи, преговори и директен внос на килими от най-далечните краища на света.

Воден от идеята, че трябва да предостави най-доброто качество на всеки, собственикът на "Килим World“, господин Шахин, е внесъл на нашия пазар килими на всякакви цени, което го прави специален. Успял е да въодушеви и убеди повече от 100 000 купувачи, че на това място всеки може да намери своя мечтан килим, и то не прекалено скъп!

"Решението за закриването и финалната разпродажба на асортимента, който е събиран в течение на години, беше много трудно за нас. Много обичаме София, но заради редица проблеми при набавянето на нови килими и постоянното нарастване на доставните цени, вече нямаме възможност да предложим на нашите клиенти най-доброто качество. Поради тези причини краят е неизбежен“, казва господин Шахин.

Въпреки това трябва да гледаме положително на всичко това, допълва управителят на "Килим World“.

"Тъй като решихме да затворим окончателно и без по-нататъшно отлагане, в следващите дни ултимативно ще предоставим на нашите клиенти рекордни намаления, които ще достигат дори до 80% за наличните количества килими. Наблюдавайки сег
©
ашните продажби, сме сигурни, че всичко до последния килим ще бъде разпродадено още в следващите дни“, уверява ни госпoдин Шахин.

Той също така изтъкна, че най-доброто качество и огромният избор на стоки, заедно с намалението от разпродажбата, представлява най-дългосрочната инвестиция за купувачите на всеки един от килимите, които те предлагат.

"Дори и в момента да нямате нужда да купувате, такава възможност за отстъпка при разпродажба никога вече няма да ви се случи на българския пазар. Покупката на качествен килим не представлява само разкрасяване на помещението, а и инвестиция в несигурните финансови времена. Насърчаваме купувачите без колебание да заявят своето предложение, а ние с удоволствие ще им помогнем“, казва господин Шахин.

Още само няколко дни в "Килим World“, пълен с шедьоври на тъкаческото изкуство от всички части на света, може да се възползвате от уникалната възможност и да грабнете класически персийски килим и флорален Габе, Лорибафт и Кашкули, изключителен копринен  Гом или висококачествен килим от Непал с модерен дизайн, като флоралните Зиглер и Казак, и да разкрасите всяко помещение. Не се колебайте, а час по-скоро посетете "Килим World“ и измежду множеството изключително красиви килими намерете за себе си истински подходящия за вас, защото такава възможност няма да ви се отдаде никога повече.

Работното време на "Килим World“ в София:

понеделник – събота 10:00 – 19:00 часа

неделя 11:00 – 17:00 часа.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Тази "фирма" я закриват от 4 години, поне аз знам от толкова.Това е рекламен трик хора. Не се хващайте на дребните трикове на тези хитрец. А Plovdiv24.bg, ако са достатъчно коректни, би следвало да упоменат, че това е платена публикация, реклама!?
на 04.04.2022 г.
+1
 
 
Извинете но килим за 80 000 дори намален на 80% не бих си купил за да ходя върху него. Това е както казваше една сервитьорка по времето на соца - " Да пиеш бира е все едно да си пикаеш на парите"
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: