Бруталното убийство на бебе: Младата жена е българка, живееща с ром!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:25 / 06.02.2018
6238
Жената, която е убила жестоко новороденото си дете във врачанското Радовене, се казва Ася, съобщава "Конкурент". Престъплението е извършено в понеделник. Хората от населеното място, в което живеят около 400 души и се намира в пределите на община Роман, били шокирани от полицейската обсада в понеделник. По-късно научили причината за интереса от страна на униформените. 

30-годишната българка Ася родила и захвърлила бебето си във външна тоалетна. Жената е в селото отскоро, където живее на семейни начала с местен мъж от ромски произход - Миглен. Фамилията на мъжа обаче е онемяла от извършеното деяние. За двамата никой от Радовене не можа да каже, че са конфликтни или създават проблеми. Родилката е българка и дошла преди няколко месеца от Пазарджишко. 

Именно Миглен е уведомил кмета на селото Иван Петков за станалото, след като видял жена си в кръв. На място е дошла полиция и спешната помощ, както и служители от Агенцията за закрила на детето. Ася има 4-годишно дете от друг мъж, което сега е настанено в социална институция. За момента не са ясни причините, поради които тя е посегнала на живота на новороденото си дете.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).