Бойко резна лентата на пречиствателната станция на Кричим

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:47 / 19.07.2015
2003
Премиерът Бойко Борисов, заедно с кмета на община Кричим Атанас Калчев, откри нова, напълно изградена линейна инфраструктура и пречиствателна станция за отпадъчни води край едноименния град.

На откриването присъстваха и министърът на околната среда и водите Ивелина Василева.

"Преди реализацията му загубите на вода по водопреносната мрежа са били близо 77%, а само 40% от жителите на града са имали канализация. Проектът е осъществен с финансиране от Кохезионния фонд на ЕС, община Кричим и национално съфинансиране на обща стойност 33 320 745 лв", поясни кметът Калчев пред официалните гости и стотиците жители, които щастливи очакваха години наред този проект да се реализира.

Пред Атанас Калчев премиерът Борисов заяви, че от догодина се надява да има проект и да се направи по-качествени подпори на пътя за Кричим, където имаше голямо свлачище.

Пътят в момента е в отлично състояние, но проблемът не е решен и отново ще възникне при подобна зима.

Премиерът обясни, че след голямото свлачище зимата пътят за Кричим е изкъртен и ремонтиран, правят се бетонни подпори там, където е бил поднесен и допълни, че засега това е, което ще се направи по пътя за Кричим, тъй като в момента се правят много ремонти.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Българин е похарчил 2 600 лева за бургери
Борисов: Cрамота e да съм на един плакат с Денков
Подробности за инцидента на Централна гара в София 
Царуването на парите в брой е към своя край, скоро ще бъдат помет...
Запомнете тези четири дати през юни
Гвоздейков: Композира се нов влак за Пловдив, вината е на машинис...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).