Бойко Борисов с много мъдри думи отговори на президента Радев

Автор: Васил Динев
Коментари (6)
19:40 / 19.09.2017
6281
Мисля, че не е добра практика да ми се дават съвети отвъд Океана. Аз изразявам уважение към всички и си нося своята отговорност. А като дойде президентът, ще седнем и ще говорим... Московски иска да се хвърля под влака, ако не му сменя вагоните и локомотивите... Прави се така, че да се направи най-доброто за армията. Има пенсионери, има МВР, доктори, учители, инфраструктурни проекти.... Всеки си тегли черата към него си. Това заяви в Бургас премиерът Бойко Борисов, предаде репортер на Plovdiv24.bg

Думите му бяха по повод изказване на Румен Радев в Ню Йорк по-рано днес. "Аз никога не съм лобирал, не съм бил никога лобист. Не е честно да се говори така. Държавническата политика е да намериш баланса между всички желаещи. Сега Боил Банов ми казва - 10 млн. за театрите и артистите поне... 3 млрд. да заминат за самолети по тази логика. Ще ги дадем, но ще се пазарим. До завчера всички говореха, че МиГ-29 е най-добрият изтребител. Затова дадохме, инвестирахме, одържавихме - за да ремонтираме и СУ, и МиГ-овете. Какво да направя повече? Ще ги купим, спокойно. А като се дадат 3 млрд. за изтребителите, още 7 трябва да се дадат за корабите и сухопътните войски. Като написахме за Русия, изведнъж всички започнаха - така пък иначе - враг ли е, приятел ли е. Ами основен противник на НАТО, но не враг, е Русия. И ние с девет самолета ще отиваме да се бием с Русия, така ли?", коментира премиерът.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините
Земетресение в Черно море
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).