Бойко Борисов е с комоцио след катастрофата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:24 / 27.06.2005
2336
Пътен инцидент е станал вчера около 14,30 часа в района на Околовръстния път в столицата на бул. “Пушкин” в посока Бояна.
Лек автомобил “Шкода” навлязъл в платното, в което се движело “Ауди”, управлявано от генерал-лейтенант Бойко Борисов. За да избегне катастрофа, генералът се отклонил към банкета и двете коли се ударили леко. При маневрата аудито било ожулено от преминаващ ТИР. Обстоятелствата около случая се изясняват.
Шофьорът на шкодата е прегледан във Военно-медицинска академия и по-късно освободен. Генерал Борисов е закаран за прегледи в Правителствена болница.
Спазени са всички изисквания при подобен род инциденти, уточниха от болницата. На ген. Борисов е направен тест с “Дрегер”. Въпреки отрицателния резултат, по негово настояване му е взета и кръвна проба, също отрицателна. Генералът е с комоцио.

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Връхлитат ни бури и гръмотевици: Код за опасно време в цялата стр...
Тук е отсядал Васил Левски, а манастирът е най-големият сред 14-т...
Тежки сцени в циганска махала на 35 км от Пловдив, има ранени пол...
Росен Желязков води листата на ГЕРБ-СДС за Европейските избори
Ужасът в Пловдивско: Едната ученичка е попаднала под автомобила и...
Божков отново в съда


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).