Бойко Борисов: Бием ли, ще намерим начин държавата да тръгне пак напред

Автор: Рени Томович
Коментари (4)
19:40 / 06.03.2023
2532
Искам да ви дам надежда. Имаме огромна подкрепа от Запад заради твърдата ни политика. Благодарение на нас приеха РСМ и Албания в ЕС, приехме закон за официално даване на оръжие на Украйна, приехме диверсификация на свежото ядрено гориво за ЕАЦ "Козлодуй“. Бием ли – ще намерим начин държавата да тръгне пак напред. Ако не – отиваме пак на избори. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с гражданите на Шумен в рамките на предизборната кампания, става ясно от негова публикация във Фейсбук.

"Кметът не може да изброи заводите, които сме направили. Шумен тегли повече индустриален ток от Варна. Преди да дойде ГЕРБ да управлява шуменци нямаха пречиствателна станция. Стотици милиони инвестирахме в инфраструктура. Това, което сме построили, те не могат да го боядисат“, допълни Борисов.

Той отбеляза, че бъдещето на Варна, Шумен, Търговище, Разград и т.н. без АМ "Хемус“ щяло да замре. "Две години - нищо. Закарайте ни да видим нещо направено от вас!“, призова той.

"За две години инфлацията е между 40 и 60%. Това означава, че някой им взема скрит данък. Затова всеки ден призовавам президентът Радев да извади финансите на държавата“, каза Борисов.

"Аз никога не съм излъгал избирателите“, изтъкна лидерът на ГЕРБ. "Аз не лъжа пенсионерите, че ще им вдигна пенсиите, защото ще им фалираме децата. Хората затова ни избират, защото искат стабилност“, каза той.

"Ние сме отговорни хора и ще предложим правителство. Ще приемем подкрепа от всеки, който припознае програмата ни“, обяви Бойко Борисов.

"Ние сме отговорни хора и ще предложим правителство. Ще приемем подкрепа от всеки, който припознае програмата ни“, обяви Бойко Борисов. "Ако отидем на нови избори? Нищо. Защо са ни тогава партиите? Така, както безотговорно се държат лидерите на партиите, за какво са ви?“, пита се лидерът на ГЕРБ.

"Мерките с инфлацията можем само ние да ги направим. Веригите ще изпълняват нашите закони на нашата територия. Не бъркате с повече от 10% на българина от джоба. Не го искаме. Как изпуснаха и бензиностанциите? Защо го позволихме? Затова трябва здраво правителство, План за възстановяване и т.н.“, обясни той.


Виж коментарите (4)

Още по темата (816):
17.04.2024 Главчев към Радев: Нямам доверие на двамата министри, предложени за смяна
07.04.2024 От ПП-ДБ призовават Радев да не подпише указа за служебен кабинет
07.04.2024 Лена Бориславова: Служебният кабинет е провокация към ПП
28.06.2023 Трифонов: Всички, които са гласували за ПП-ДБ, всъщност са гласували за Бойко Борисов
24.06.2023 Ето колко струваха последните избори на партиите
02.06.2023 Партиите се отчетоха за изборите в Сметната палата
Още новини от Национални новини:
Лекар апелира: Спрете с целуването на бебето
Без преференциални цени на рибата по морето
Салата за 1,50 и основно за 3 лв. в стол за студенти
Управител на хотел в Слънчев бряг: Нямахме избор
Как да взимаме по-висока пенсия?
Експерт: Харчим повече, хората решиха да живеят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).