Бизнесмен-големец спретна див екшън на Кръстова гора и приключи в ареста

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
21:20 / 14.09.2019
115499
Кумецът на Цветан Василев - бизнесменът Георги Георгиев, е сътворил страшен екшън снощи в пловдивско, съобщава Блиц, позовавайки се на информация на разследващи. 

Към 01.30 през нощта, сериозно подпийнал, Георгиев пристигнал от София с луксозна лимузина Мерцедес, S-класа. Той напирал да стигне до Кръстова гора, където снощи всички поляни били пълни с миряни заради Кръстовден. Настоявал да се качи на святото място, защото искал да присъства на литургията на митрополит Николай. Край село Борово обаче бил спрян от полицията и помолен да изчака, тъй като автомобилите били страшно много. Затова полицаите направили организация и на етапи пропускали колите, за да не се образуват още по-големи задръствания.

Шофьорът на Георгиев, който до този момент го карал, слязъл от колата заедно с шефа си. В един момент, без да предупреди нито шофьора, нито някой друг, Георгиев влязъл на бегом в лимузината, дал газ и подкарал луксозното возило. За щастие полицаят, който опитал да го спре, отскочил встрани и така се разминал с трагедия.

Последвала кратка гонка с полицейски автомобил, с включени сирени. 100 метра напред бизнесменът попаднал в задръстване. След като излязъл от колата по разпореждане на ченгетата, той започнал да ги бута, блъска и обижда и да ги заплашва с уволнение.

Взетата кръвна проба за алкохол се оказала положителна. Георгиев е бил арестуван за хулиганство за 24 часа. Днес е бил освободен. Припомняме, че кумецът на Цветан Василев владее ключов хотел във Велико Търново, имоти за милиони, като всичко е ипотекирано в КТБ. В бизнес средите се говори, че всичките тези милиони са на Цветан Василев, а кумецът му е подставено лице.

Виж коментарите (6)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Национални новини:
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините
Земетресение в Черно море
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).