Бивш полицай изнасили приятелката си в апартамента й в "Еленово"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:04 / 03.01.2019
6818
Бивш служител на гранично полицейско управление - Благоевград изнасили брутално приятелката си Н. И., в апартамента й в кв. "Еленово" снощи. Веднага след насилствения полов акт жената е подала жалба в полицията, предаде struma.com.

Атанас К. бе служител на ГПУ, но бе уволнен дисциплинарно заради това, че в качеството му на граничен полицай е имал автокъща и е продавал коли. Преди 5 години същият бе обвинен в изнасилване и от собствената му съпруга, с която той се разведе. Тогава жената подаде жалба, че със сила, заплахи и бой Атанас я изнасилил по време на почивката им в Бургас пред очите на двете им деца.

Разследването бе прекратено, тъй като тогава той бе женен и половият акт между съпрузите не бе приет за изнасилване. Този път обаче момичето е категорично, че бившият полицай я насилил със заплахи за живота й.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).