Беглец от катастрофа хвърля камъни по полицаи, те го простреляха

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
15:45 / 23.06.2016
6866
Криминално проявен мъж на 29 години от Габрово е откаран в троянската болница с огнестрелна рана, след като е бил преследван от полицаи. Мъжът е предизвикал катастрофа на пътя Троян - село Орешак и е избягал от мястото на инцидента към близкото дере. След предприетото преследване на беглеца, той е бил засечен, но е отказал да изпълни полицейските разпореждания. Започнал е да хвърля камъни по униформените, съобщи БНР.

Това наложило един от полицаите да произнесе предупредителни изстрели със стоп патрони. По-късно мъжът от Габрово бил задържан.

Установено е, че той е управлявал автомобила с 1,40 промила алкохол и е бил неправоспособен. В биографията си има 16 криминални регистрации за хулиганство, грабеж, нанасяне на средна телесна повреда и кражби.

Мъжът е настанен за лечение в троянската болница с прострелна рана в десния крак, без опасност за живота. По случая е образувано следствено дело.

Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
Такова време ни очаква през следващите дни
Министър Милошев: Очакванията ми за летния сезон са много добри
Вижте мястото, на което детето на Божанков е простреляло другото ...
Детето на Божанков е стреляло с револвер "Смит енд Уесън" 357 маг...
Борисов: Не ми поставяйте условия
Оперират простреляното от сина на Божанков дете


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).