Баташки оглави МВР болницата две седмици след като стана неин зам.-шеф

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
14:58 / 10.12.2013
2772
Само две седмици, след като напусна парламента и стана зам.-шеф на МВР болницата в София, бившия депутат от БСП Илия Баташки оглави Медицинския институт в силовото ведомство, научи Plovdiv24.bg

Засега от МВР не са обявили мотивите за тази скоростна смяна в ръководството на ведомствената болница. Става ясно обаче защо Баташки първо бе назначен за неин зам.-директор: за да придобие ранг на държавен служител, преминавайки необходимите медицински тестове и проверка за получаване на допуск до класифицирана информация.

Припомняме, че както Plovdiv24.bg вече писа още през октомври, в края на ноември Баташки официално стана зам.-директор на МВР болницата в София.

"Издържал съм конкурса за МВР болницата за заместник-директор и би трябвало да започна на чисто и с политически неутралитет. Мисля, че ще бъда полезен на колегите - това е един добър и сплотен екип от професионалисти. Ще се опитам да помогна", коментира тогава за нашия сайт доцент Баташки.


Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Българи и гърци в общ събор с чевермета
Главчев със сигнал до ДАНС
Вредно ли е готвенето на газ?
Историята на Галина Мирчева в овцевъдството
Безработните младежи - те просто не искат да работят
Ген. Мутафчийски за трудностите на военен лекар


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).