Баща, блъснат на пешеходна пътека с двете си деца, настоява мястото да бъде обезопасено

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:25 / 15.11.2022
1177
Баща, блъснат на пешеходна пътека с двете си деца, настоява мястото да бъде обезопасено. Инцидентът стана преди два месеца между бул. "Дондуков" и ул. "Веслец" в София. Зад волана е било 18-годишно момиче, чиято проба за наркотици е положителна. По думите на местни жители в района често стават катастрофи, тъй като шофьорите карат много бързо.

"Децата ги е страх и не искат да пресичат вече. Психическата травма е много сериозна", сподели пострадалият родител в ефира на "Здравей, България".

"Ще изискваме статистика от "Пътна полиция", тъй като до момента нямаме данни, че в района има проблем с безопасността. Предвижда се да се увеличи сигнализацията, която да заостри вниманието на шофьорите. Ще се помисли за изграждането на защитни острови", каза Димитър Петров, представител на Столична община.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).