Баба към полицаи: Пиша и сълзите ми текат! Благодаря ви, момчета

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:37 / 22.01.2019
5800
Благодарствено писмо е получено в полицейското управление в Нови пазар. Чрез началника, гл.инспектор Веселин Райнов, 79-годишна жена от града отправила благодарности към униформени служители, които задържаха помагач в телефонна измама.

Въвлечена в схемата по добре познат и ползван сценарий жената до последно не вярвала на цивилните служители, които я информирали, че е била заблудена по телефона и е дала на непознат сумата от 11 100 лева. Едва когато видяла и разговаряла с кварталния полицай се сетила за сценариите на телефонните измамници. Благодарение на съобразителността на полицейските служители Иван Хаджимарков и Николай Григоров помагачът бил задържан на място, с парите. Сумата от 11 100 лева вече й е върната.

"Пиша и сълзите ми текат! Благодаря Ви, момчета, че ви има! Благодаря за човечността и топлото отношение. Винаги съм вярвала и ще вярвам в нашата полиция. Бъдете здрави“, пише в писмото си г-жа Петкова.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Обявиха прогнозата за времето за следващите дни, по-добре не приб...
Рибари хванаха шаран шампион за Гинес
Тапата на АМ "Тракия" продължава, колите изчакват на място
Почина Петя Ставрева
Кошмарен трафик на някои от граничните пунктове
Специалисти от "Мама и аз": Президентът Радев е в дълбоко вътрешн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).