БМВ с чужд номер вбеси нашенци на АМ "Тракия": Пълна простотия!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
13:44 / 19.07.2022
39067
БМВ с чужд регистрационен номер разпали страстите в мрежата, видя Sofia24.bg. Ето защо:

"Хората в този чуждестранен автомобил не спряха да изхвърлят боклуците си през цялото задръстване по магистралата посока София-Бургас. Без никакъв срам се изхвърляше всякакъв боклук.. салфетки, опаковки от вафли, кутии от цигари и какво ли още не", пише очевидец във Фейсбук.

"И аз, когато съм се връщала от Австрия, виждам как шофьорите започват да изхвърлят боклуци щом влезнат в Сърбия, после и в България. Но какво да се направи. В случай, че се обади на 112 ще помислят, че нещо не й е наред. Защото такава е практиката, да се звъни на 112 по други поводи. Ако го покаже на полицията, нали някой не си мисли, че ще хукнат да гонят тази кола. И това е крайният резултат. Ние като общество се променяме и искаме да пазим чиста държавата, но институциите и контрола на спазването на законите от тях още не са се променили за съжаление", пише жена под публикацията.

"Хвърлят, защото знаят, че тук в България няма кой да ги глоби. И на 112 да се обадиш няма да ти обърнат внимание....", гласи друг коментар.

"Това, че са с чужди номера, не значи че са и чужди граждани, това са просто селяни от България, които работят навън!!!", възмущава се мъж.

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).