"Атака"-Троян иска оставката на Сидеров

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
12:35 / 08.06.2013
6216
Общинският събор на "Атака" -Троян, сваля политическото си доверие от централното ръководство на партията с декларация, разпространена до медиите.

Мотивите са "неприемливо поведението на ПГ на "Атака" в Народното събрание, с което бе подсигурен мандатът и изборът на правителството на ДПС и БСП и чрез което ПП "Атака" стана един своеобразен представител в една нова "тройна коалиция".

В декларацията се посочва още, че на проведените последни парламентарни избори ПП "Атака" е събрала спрямо изборите през 2009 г. с 35 процента по-малко гласове на национално ниво, с 45 на сто на областно, а на ниво община Троян - с 65 процента по-малко. 

Според Общинския събор на "Атака" това е по вина на централното ръководство. Недоволството идва и от това, че за народен представител е бил избран "23-годишен неизвестен младеж, без образование и без житейски и всякакъв професионален опит".

"Всичко това доведе до демотивация на членовете на ПП "Атака", а огромна част от симпатизантите и избирателите оттеглиха своята подкрепа на проведените парламентарни избори 2013г.", пише още в документа.

От Общинския събор на "Атака" - Троян, настояват за оставка на централното ръководство на партията, свикване на извънреден конгрес и избор на ново ръководство и промени в устава на ПП "Атака".

Виж коментарите (12)
Още новини от Национални новини:
Бизнесмен от морето: Няма хора за работа, тъпоглави не се поддава...
Шеф на една от големите банки: Ако имате пари в лева в банките, щ...
Борисов: Поговорката "Готви се за война, ако искаш да живееш в ми...
Прокуратурата обвини Кирил Терзиев за закана за убийство над Свет...
МО: България няма да изпраща военнослужещи в Украйна
Борисов: В името на България сме длъжни да съставим правителство


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).