Арестуваха по брутален начин клоуните от "Витошка", мрежата гръмна след това

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
22:31 / 19.07.2022
37655
Разказахме ви за интересна гледка от вчерашния ден в столицата, която включва полицаи и клоуни. От кадри в социалната мрежа Фейсбук обаче става ясно, че нещата не са завършили толкова забавно, колкото са започнали. Клоуните са били арестувани по брутален начин в центъра на София, на "Витошка", видя Sofia24.bg.

От снимките, публикувани в мрежата се вижда, че полицаите са притиснали към земята единия от клоуните, а през цялото време хората си мислят, че това е просто едно шоу. По-късно се появява и снимка от районното.

Цялата ситуация раздели мрежата на две. Някои потребители смятат, че задържането е било крайно решение и клоуните всъщност не са артистите, а лицата с униформи. Други пък твърдят, че все пак са възпрепятствали движението и е трябвало да бъдат задържани.

"Хората имат нужда от това! Забравихме да се усмихваме!", коментира жена под видеото.

"Бих нарекъл ченгетата клоуни, но ще обидя клоуните. Разликата между полицията и престъпниците е работното облекло...", добавя мъж.

Ето и още коментари:

"Пичовете са световноизвестни “street" актьори, а реакацията на нашите си е срам...";

"Полицаите бяха твърде търпеливи с тези …, липса на всякакво уважение, плюете ги и ги критикувате, но ако бяха по-груби и не им бяха изтърпяли глупостите веднага щяхте да писнете, че прилагат насилие. Щом ги арестуват явно има за какво, но не - винаги трябва да се оплюе полиция, закони и т.н., когато не са угодни някому, затова сме на това дередже";

"Да се правиш на маймуна на такова място... дори не е смешно. Прибавям и това, че не харесвам клоуните поначало. НЕ разбирам нито хумора им, нито смисъла";

"Това не е изкуство, а подигравка с органите на реда!";

"Когато някой такъв клоун ви скочи пред колата и го блъснете, след което да влезете да го излежите - тогава ще разберете, че полицаите си вършат работата. Живея в Гърция и един клоун от България точно като тези скочи пред кола и до там. Човекът в затвора - той на оня свят....";

"Малко чувство за хумор в полицаите няма ли, това са улични актьори, най-после някой да накара българина да се засмее".

Повече можете да видите в прикачените видео и галерия.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войнат...
БНБ е проверила няколко кредитни институции
След срутването на подпорна стена: Продължава разчистването на АМ...
Кои действия се считат за уронване престижа на работодателя и как...
Ето го най-модерния затвор у нас за 35 млн. лв.
Велики понеделник е! Започва Страстната седмица, ето кой празнува...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).