ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Анита Мейзер прекарала последната си ваканция на таен карибски остров
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:38 / 13.12.2019Коментари (0)3422
©
На таен карибски остров е прекарала последната си ваканция скандалната силиконка Анита Мейзер. Тя сама се похвали в социална мрежа с пътешествието до екзотичната дестинация. На кадрите няма следа от смачкания вид на Мейзер, който беше придобила, докато срещу нея течеше делото за смъртта на съпруга й Николай Димов. Младият мъж на 52-годишната силиконка издъхна, завързан със свински опашки в жилището им във Варна в средата на август 2016 г. Мейзер бе осъдена на 2 години за причиняване на смърт по непредпазливост и на още толкова за предложен подкуп на полицаите, дошли да правят оглед на трупа на съпруга й на местопрестъплението. В крайна сметка Мейзер излежа две години, напусна пандиза през лятото и отпраши за САЩ, където живяха с Николай преди смъртта му.

Със стъпването на американска земя Анита се отдавала на релакс след прекараните две години зад решетките. Пътуването й до Карибите в първата седмица на декември тя направила благодарение на свой приятел, чието име спестява в коментари под снимките си. На тях Мейзер се припича по гащеризон с голи рамене и къси крачоли на чуден тропичен плаж, изтегната върху дебелия ствол на огромна палма, а близо до краката й се плискат топлите карибски вълни, съобщава "България Днес".

"Добре, че са приятелите ми по света и у нас. Благодаря ви! А на този остров съм на поредното, но най-специално гости. Бог да те благослови, братко!", е написала Мейзер в един от малкото си коментари под публикуваните снимки. Нейните думи предизвикват вълна от постове на нейни приятели, които й пожелават здраве, щастие и й вдъхват увереност да продължи живота си както й харесва и да се радва на слънцето.

Близък от миналото на силиконката е написал само две думи - "свинска опашка", и това отприщва нова вълна от постове, в които той е упрекван за думите си, които са откровена препратка към миналото й. Сама Мейзер реагира остро и припомня на писача, че е кръстница на едното му дете, за което дълго се грижела преди години.

"Нека Господ ти прости всички твои грехове и бъди здрав, за да се радваш дълги години на децата си и собствения живот! Не мога да повярвам, че и ти си заблуден! Един ден ще разбереш колко мръсно ме наредиха ...", отговаря осъдената.

Неговият отговор към симпатизантите на Мейзер е лаконичен: "заблудени, дори нямате респект към опечалените..."

Мейзер подминава тези думи с мълчание, но пише философски пост: "Животът е пътуване, а не дестинация... Едни минават по магистрали, други по малки улички, а други по разбити пътчета... никой обаче не е "забравен" да живее вечно на земята, затова бъдете добри хора, уважавайте се и стига сте завиждали и злобяли. Дори и милиардерите си отиват от този свят с катафалки, с единствената разлика, че са луксозни. Всички гнием по един и същи начин под земята, затова бъдете различно ДОБРИ хора, докато все още сте в "движение" и дишате ... Бог да ви благослови".

След разпускащата ваканция на Карибите Мейзер отскочила и до Атланта, където преди дни се проведе конкурсът "Мис Вселена 2019". Силиконката се е тагнала от залата като присъстващ на живо зрител и е пуснала клипче с коронясването на победителката Зозибини Тунзи от Южна Африка.

След изчезването си от България в края на лятото Мейзер се установила в столицата на хазарта Лас Вегас, където имала имоти, наследени от първия й мъж, чието фамилно име все още носи. От активността на бившата затворничка в социалната мрежа се вижда, че едно от първите посетени от нея места извън Невада е близкият природен парк "Арките" в Юта. Там Мейзер се е увековечила на кадър върху едно от впечатляващите скални образувания, които често се използват за фон в холивудски уестърни.


Още по темата: общо новини по темата: 1614
18.06.2021 »
21.05.2021 »
19.03.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/269 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Облагородяват Градската градина
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: