Ани Цолова фалира, черни дни пред бившата водеща!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
21:08 / 15.03.2019
23795
Ани Цолова е изпаднала във финансов колапс, след като не успяла да прокопса в новото си амплоа на ментор по журналистика. Само преди половин година бившата водеща на "Здравей, България“ анонсира, че се захваща с произвеждане и водене на семинари, като заяви, че на тях ще обучава бъдещи медийни кадри. Шест месеца по-късно Цолова е провела една-единствена беседа през януари, а интересът към проекта й изобщо не бил такъв, какъвто тя очаквала да бъде. 

Първоначалният ентусиазъм на журналистката секнал, а консултантската й фирма вървяла към фалит. Ани обаче нямала никакви шансове да се върне обратно в телевизията, защото пътищата й към Би Ти Ви и към Нова са затворени. След скандалното й отстраняване от сутрешния блок на втората и конфликтите й с ръководството не искали да чуят за нея, писа "Ретро“. 

В Би Ти Ви също нямало как да отиде и да проси работа, понеже навремето си тръгнала предателски от екипа, подлъгана от по-голяма заплата и обещана свобода от конкурентната медия. Единственият й вариант е да води преговори с някой от второстепенните канали, но пък егото й не позволявало да сниши гарда чак до там. 

Междувременно Цолова нямала никакви приходи и разчитала единствено на операторската заплата на мъжа си Васил Мичев, както и на оскъдните спестявания, които успяла да задели по времето, когато беше водеща и се разписваше срещу 5 бона месечно, а отделно и от това получаваше и стимулиращи бонуси на всяко трето тримесечие.

Виж коментарите (3)

Още по темата (1871):
14.12.2019 Синът на Стефан Данаилов: Ще го запомня като добър и смирен човек!
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
26.11.2019 Теди Велинова ремонтира каравани след развода с д-р Енчев
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).