Алисия тъгува по Валери Божинов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:48 / 08.08.2019
3396
Близо 10 години след като се раздели с Валери Божинов заради Николета Лозанова, фолк певицата Алисия най-накрая проговори за един от най-драматичните моменти в живота си, пише Hotarena.

През 2010 година след редица слухове стана ясно, че футболистът се е разделил с изпълнителката и има връзка със сексапилната Николета. Медиите не оставиха темата за любовния триъгълник, а самата Алисия често им даваше хляб. Малко след обявяването на раздялата в сърцераздирателно интервю тя не спести никакви подробности около личната си драма.

През сълзи разказваше как Валери я лъгал, че я обича, че й е верен. Обяви го за лош баща, защото към онзи момент не бил виждал сина си Валерко от месеци. 

Сълзите на Алисия в тв студиата накараха редица домакини да обявят Николета за най-голямото зло на света. В следващите няколко години членовете на любовния триъгълник не спираха да се оплюват – кога директно, кога индиректно. Геометричната фигура се превърна в четириъгълник, след като Алисия се залюби с Ники Михайлов, който е и бивш, и настоящ партньор на Ни Ло.

Ася и Валери дълго се съдиха за издръжката на детето, имаше дори обвинения, че тя не пуска малкия при баща му заради Николета.

В крайна сметка след дълги години война плеймейтката и фолк певицата заровиха томахавките, а помиряването им започна малко след раздялата на Божинов и Лозанова. Доскорошната изгора на футболиста – Биляна Дол, също помогна за потушаването на напрежението. Алисия пък е осъзнала, че драмите и острите изказвания пред медиите са били грешка.

"Връщайки се назад във времето, сега доста неща не бих направила. Когато човек е наранен, го води болката, а не разумът“, призна наскоро певицата. С това тя ясно показа, че скандалите между нея, Валери и Николета отдавна са в миналото и никой от многоъгълника не иска да се връща към тях. Към днешна дата певицата е щастлива с новия си мъж до себе си, когото упорито крие, а плеймейтката се събра с Ники Михайлов.

Само Валери Божинов е сам. Хубавото е, че Алисия вече няма проблем да пуска сина си при баща му, както и при Лозанова, от която момчето има полусестра.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Симеон Симеонов: Целта на всяка една професионална гимназия е да ...
Как да се предпазим от ухапване на кърлежи?
Обичан морски курорт вече гъмжи от туристи
Лошо време на Разпети петък, удрят ни бури и градушки
Български фермер разкри огромна далавера с млякото у нас
Отложиха пускането на газовия терминал край Александруполис


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).