АПИ с чудесна новина за бруталното задръстване на магистрала "Тракия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:36 / 07.06.2023
6304
Отново брутално задръстване има на магистрала "Тракия", видя Plovdiv24.bg във фейсбук. Шофьор е публикувал клипче, на което се вижда километрична опашка от тежкотоварни и леки автомобили, а причината е ремонтни дейности.

Тапата е на излизане от София към Пловдив. По информация на АПИ днес трябва да е последният ден, в който движението в участъка от 3-ти до 5-ти км в посока Бургас на АМ "Тракия“ се осъществява само в активната лента. За изпълнението на ремонтни дейности е ограничен трафикът във вътрешната активна и изпреварващата ленти.

Ето какво информират още от сайта на институцията:

Агенция "Пътна инфраструктура“ се извинява на шофьорите за причиненото неудобство, но ремонтно-възстановителните работи са наложителни, за да се осигури безопасното пътуване.  

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание, като стриктно следват поставената пътна сигнализация и въведеното ограничение на скоростта – до 70 км/ч в участъка.        

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Тежка катастрофа спря движението за "Маказа"
Времето днес леко ще ни пообърка
Томина неделя е! Ето какво не трябва да правите днес
Kъмпингуването изживява своя Ренесанс
Източните Родопи пазят драматично минало
Румен Радев присъства на 148-ата годишнина от Априлската епопея в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).