80-годишен шофьор загина при катастрофа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:54 / 03.10.2022
1348
Осемдесетгодишен шофьор на автомобил е загинал при пътнотранспортно произшествие в Брезнишко, съобщи Областната дирекция на МВР в Перник. Инцидентът е станал днес, около 10:40 часа, на пътя Брезник – Перник, на около един километър след разклона за с. Бабица. Ударили са се лек автомобил "Форд“, управляван от 20-годишен младеж, и "Рено“ - с водач 80-годишен мъж от софийско село.

В резултат на удара е починал шофьорът на реното. С различни травматични увреждания е негов спътник на 63 години. Местопроизшествието е посетено от екипи на полицията и пожарната.

Извършва се оглед и движението на автомобили е спряно от разклона за с. Бабица до разклона на кв. "Радина чешма“, като се пропускат автомобилите за селата Мещица, Расник и Вискяр. Причините за случилото се са в процес на установяване. 

Участъкът не е с концентрация на пътнотранспортни произшествия, коментира регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов за БТА. Започнато е досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Бойко Борисов за ПП/ДБ: Аз няма да преговарям с тези хора повече
Делян Добрев за заплатите на борда на НЕК: Взимат по 5-6 хил. лв....
Главчев се отказва от заплата като министър, ще получава само 11 ...
Meteo Balkans с много лоша прогноза
Вирусите, от които да се пазим тази пролет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).