4-месечно бебе прието в болница с фрактура на черепа и хематом

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:16 / 11.05.2023
1977
Районната прокуратура във Видин разследва случай с 4-месечно бебе, прието в болница във Видин с фрактура на черепа и хематом.

Образувано е досъдебно производство за оставяне на малолетно дете без надзор и родителски грижи и причиняване на телесна повреда. В дома на детето е извършен оглед и са иззети вещи, които имащи отношение към случая, казват от държавното обвинение.

Установено е, че на 10 май в частен дом във Видин е била нанесена средна телесна повреда на 4-месечния Д.В. Увреждането причинило разстройство на здравето, временно опасно за живота на бебето. То е закарано в столична болница, казват от прокуратурата.

Предстоят разпити на свидетели, в т.ч. на малолетни деца в синя стая, и назначаване на съдебномедицинска експертиза. Очаква се доклад от отдел "Закрила на детето“ при Детска педагогическа стая  във Видин.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).