26-годишен моторист загина в тежка катастрофа на пътя София-Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (2)
08:54 / 26.07.2019
3578
За поредна жертва на пътя научи Varna24.bg. Млад моторист е зигинал в катастрофа по пътя София-Варна, съобщават от ОД МВР Търговище. Ето и официалната информация: 

На 24.07.2019 г. около 18,30 ч в община Търговище – на първокласен път I-4 /София-Варна/, км 231+300 – до разклона за предприятие "Енерсис“, правоспособен 45-годишен водач от с. Пробуда, община Търговище, управлявайки в посока гр. Шумен лек автомобил "Рено 19“ с търговищка регистрация – собственост на жена от с. Ловец, община Търговище, е предприел маневра “завой наляво“, пресичайки пътна маркировка "М 1“, навлязъл е в лентата за насрещно движение и в него се е блъснал попътно движещ се в същата посока, предприел маневра "изпреварване“, мотоциклет "Кавазаки 750“ с търговищка регистрация, управляван от правоспособен 26-годишен водач от с. Надарево, община Търговище.

В резултат на пътния инцидент водачът на мотоциклета е починал на място. На водача на лекия автомобил е взета проба по надлежния ред – с техническо средство алкотест "Дрегер“, по надлежния ред, която е отрицателна.  По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ-Търговище.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войнат...
БНБ е проверила няколко кредитни институции
След срутването на подпорна стена: Продължава разчистването на АМ...
Кои действия се считат за уронване престижа на работодателя и как...
Ето го най-модерния затвор у нас за 35 млн. лв.
Велики понеделник е! Започва Страстната седмица, ето кой празнува...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).