Бруно разкри пред черногорците кои са най-силните страни на Локо

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
09:33 / 27.08.2020
3009
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович даде кратък брифинг на стадиона в Подгорица преди днешния двубой срещу Искра (Даниловград). Мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа е от 21,00 часа.

"Мисля, че вече сме подготвени добре. Изиграхме 3 официални мача. Подготовката не беше "удобна“, защото имахме проблеми с коронавируса, но все пак успяхме да се настроим за този мач. Мисля, че ще излезем с голямо желание, с голям адреналин и ще постигнем максимално добър за нас резултат", заяви босненският специалист.

"Искам да поздравя и всички черногорци. Пожелавам си да стане хубав мач и да покажем и двата отбора красива игра за феновете, които няма да могат да бъдат на стадиона. Кои са най-силните ни страни? Това са пресата и пасовете-комбинации. Имаме добри индивидуалности и доста технични футболисти", допълни още Бруно Акрапович.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).