Потенциалният съперник на Локо в Лига Европа пламна с COVID-19

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
17:12 / 18.08.2020
3065
Потенциалният съперник на Локомотив (Пловдив) в турнира Лига Европа – черногорският Искра (Даниловград), е изправен пред много трудна ситуация. Четирима футболисти от отбора са дали положителен резултат при тестовете за коронавирус и отпадат от групата, която ще пътува за Андора.

Както е известно, в четвъртък ФК Санта Колома (Андора) и черногорския Искра (Даниловград) ще определят съперника на Локомотив (Пловдив). Още повече, че Искра дебютира на европейската сцена.

"Какъв проблем за Искра в навечерието на първия, исторически, мач на европейската сцена! Коронавирусът влезе в даниловградския клуб преди утрешното заминаване за мача със Санта Колома, който ще се играе в четвъртък вечерта в Андора, пише "Арена Черна гора“.

Отборът, треньорът и целият останал персонал на Исра са се подложили на задължителните тестове на Covid-19 вчера, а резултатите показали, че четирима футболисти са заразени. Те ще останат в изолация и според медицинския протокол на УЕФА, ще бъдат третирани като контузени футболисти.

Останалите от групата на Искра утре летят с чартър за Андора и ще кацнат в Барселона, където ще преминат още едно тестване за коронавирус.

Поради подобен проблем косовският Дрита наскоро бе отстранен от квалификациите за Шампионската лига със служебното 3:0, което облагодетелства Линфилд (Северна Ирландия).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).