Бригада Пловдив: Парите и каквито и да е други облаги не могат да купят свободния дух

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
09:46 / 08.08.2020
4508
Фенската фракция "Бригада Пловдив" също се разграничи категорично от декларацията на ПФК Локомотив относно премахването на палатковите лагери по градовете.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалната позиция на "Бригада Пловдив":

Локомотив Пловдив не е трибуна за политически игри. Нито парите, нито каквито и да е било други облаги могат да купят свободния дух, а той е в основата на прогреса. Време е от всички да се разбере, че властта е в народа и всеки гражданин има право да изразява мнението си. Криворазбраната свобода, която илюзорно ни се представя, а в същото време използват лостове, с които да стопират масите, не остава незабелязана.

Второто разграничаване, което искаме да изразим категорично е към заставането и подкрепата на частни политически интереси, било то на догановци, бойковци, радевци, каракачановци и всички други ламтящи за власт и целящи да си напълнят джоба индивиди, докато народа страда и е поставен на последно място!

Ще завършим с нещо, което е ръководило нашата група дълги години:

Целта НЕ оправдава средствата, тя трябва да бъде постигната по достоен начин!


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).