Бруно даде тон за песен и запя мощно в клубния рейс

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
09:10 / 03.08.2020
5960
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович отпразнува по уникален начин в автобуса на отбора радостта от спечелената Суперкупа на България. Босненският специалист бе наказан за снощния финал срещу Лудогорец, спечелен с 1:0. Той обаче бе на централната трибуна на стадион в Разград и още там започна да снима с телефона си своите възпитаници.

Акрапович спази традицията и запя песен на култовата група от бивша Югославия  "Биело дугме", основана от великия Горан Брегович.

Песента се казва "Какво би дал, за да си на мое място", като треньорът избра да изрецитира няколко важни стиха от текста: "Какво би дал, за да можеш да правиш така? Да вдигнеш ръцете си и шумът да те последва".

Веднага след това целият отбор на Локомотив избухва и пее любимият рефрен на агитката "Само Локо але, с цялото си сърце, аз обичам те".

Гледайте в прикаченото видео любопитния момент от радостта на черно-белите в клубния автобус!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).