ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Война в семейството на Милен Цветков
Автор: Екип Plovdiv24.bg 23:01 / 26.07.2020Коментари (8)104092
©
Дрязги в семейството на зверски убития в катастрофа Милен Цветков са се появили три месеца след смъртта му, разкриват запознати. Първата съпруга на журналиста – Дана Начева, която е майка на първородната му дъщеря Калина, имала несъгласия с втората му жена Ивета, от която Милен има 8-годишен син Боян, пише "Ретро".

Напрежението между двете дами възникнало по повод наследството на тв водещия и съдебната битка за обезщетение, което се полага на наследниците му. Ивета, Дана и голямата щерка на Милен – Калина, намерили време след погребението му да обсъдят как ще процедират, но Калина и майка ѝ категорично отказали да се борят за правата си с адвокатите, които Ивета вече била наела. Те искали да използват услугите на своя позната юристка, на която имали по-голямо доверие. Очевидно между наследниците на Цветков съществуват разногласия относно подялбата на обезщетенията, а според застрахователното дружество, където колата на Милен е имала "Гражданска отговорност“, на дъщеря му Калина вече била изплатена половината от сумата, която тя поискала. Парите били преведени директно на личната ѝ банкова сметка без предварително споразумение или съдебно решение.

В същото време благодарение на благотворителна интернет кампания в помощ на наследниците на журналиста бяха събрани общо 187 хиляди лева. Всички те са от дарители, част от които колеги на Милен, известни личности и обикновени български граждани. Фондацията, която организира акцията, се е отказала от полагаемата ѝ се комисиона върху тази сума и голямото дарение ще бъде дадено на децата му в чист вид. По всяка вероятност то ще бъде разделено точно на две, а до навършване на пълнолетието на Боян неговата майка Ивета ще разполага с парите. Не е ясно обаче какво се случва с ипотечния кредит на журналиста за няколкостотин хиляди лева, който имаше вероятност децата му също да унаследят.

В периферията на семейните спорове остана единствено последната половинка на тв водещия – Милена, с която той живеел на семейни начала. Тя пък бе упрекната, че си правела реклама, като публикувала техни общи снимки едва след смъртта му, а докато били заедно в продължение на две години, в профила ѝ нямало такива.


Още по темата: общо новини по темата: 3169
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/529 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Добър човек си замина а тия две лисици се съдът за наслетсвото
0
 
 
Ей,не го оставихте човека да почива в мир...
Aнонимен
на 27.07.2020 г.
0
 
 
Типично по български!
0
 
 
Ех тези пари,на кучетата да ги хвърлиш ще ги подмине,ама със човекоподобните не е така,война се води за тях.
Aнонимен
на 27.07.2020 г.
+2
 
 
За Бога, оставете човека да почива в мир и спокойствие
+2
 
 
Като умре петела и кокошките ще се изкълват. И това не го разбирам....събрали 187 000 фондацията и да им помогнат на дечицата.Хиляди деца остават полусираци или пълни,но за тях никой не дава и 1 лв. Но понеже са на Милен Цветков....В същото време всички законни наследници могат да си получат ПАРИЧНИ обезщетения и без съдебни решения. Има си кодекс на застрахователя и закони. Щом загиналия има 2 законни наследника се разделя на две обезщетението. Ако единия е непълнолетен ,се превеждат на законния му представител-родител,настойник. Кое ви е чудно ? С личните му имоти е по същия начин.Децата му ако са две и има имот преди втория брак или дарен на негово име то децата му притежават по 1/2 от имота. Ако в него живее едно от децата му с майката,то тя може да живее там до навършване на пълнолетие на детето/наследника му. А за заема...ами при много големи заеми има едно нещо...нарича се Застраховка на заема. Всяка банка го изисква при големи заеми или ипотеки за да не тежи на наследниците му. Като пишете теми с юредически тинтириминтири поне от обща култура се осведомяване вместо да си насосвате с чуденки.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Изготвят стратегия за развитие на Летище Пловдив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Земетресения в България
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: