Бакалов: Дано не се стигне пак до катастрофата от преди 10 години

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
11:45 / 24.07.2020
6625
Легендата на Ботев (Пд) Марин Бакалов направи любопитен коментар за ситуацията в любимия му клуб след оттеглянето на финансовия благодетел Георги Самуилов. Както Plovdiv24.bg вече информира читателите си, акциите на Самуилов са прехвърлени на Сдружение ПФК Ботев Пловдив, което вече притежава 61 процента.

"Оттеглянето на Георги Самуилов е много неприятна новина, защото финансирането на клуба е много важен въпрос. Ще има ли други желаещи, кой ще влезе в управата… Дано наистина Самуилов да продължи да помага. Но самият факт, че напуска, може би е притеснителен. Не зная какви са причините", започна коментара си Марин Бакалов, цитиран от "Тема спорт".

"Сдружението би трябвало да е носител на марката, на идеята е с идеална цел. То няма как да издържа отбора. По-скоро това е работа за хора, които имат сериозен бизнес и финансови средства и които могат да превърнат футбола в бизнес. Ситуацията преди 10 години беше абсолютно катастрофална и дано не се стига пак до нещо такова. Всеки трябва да си знае мястото, защото трудно се намират финанси в наши дни. Виждате как Левски боледува, а ние вече минахме по този болезнен път. Затова хората, които финансират, които дават парите си с желание, трябва да бъдат обгрижвани. И да изпитват чувство на удовлетворение от това, което правят. Дано не се стигне до някакъв срив, да не се спре финансирането, защото става много сложно тогава“, каза още Марин Бакалов.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).