Отлична новина от Локо! Заразените с коронавирус вече са здрави!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
12:38 / 23.07.2020
2955
Отлична новина дойде преди минути от двукратния носител на Купата на България - Локомотив Пловдив! Всички футболисти, които преди две седмици бяха заразени с коронавирус, вече са здрави! Това потвърди Бруно Акрапович по време на официалното си награждаване за Треньор №1 в България за месец юни в анкетата на Пресклуб "България".

Босненският специалист отговори по доста любопитен начин дали разполага с достатъчно футболисти за новия сезон.

"Ако кажа, че имаме достатъчно футболисти, но направим тест за коронавирус – може в един момент да се окаже, че нямаме. Имам информация, че вече всички са с отрицателни тестове за COVID-19. Предстои ни сгъстен цикъл от мачове, а нямаме време за подготовка. Няма да е лесно, но това ще е за всички отбори. Ние изиграхме 11 мача за 35 дни, а накрая се оказахме, че имаме и заразени с коронавирус", отговори босненският специалист.

Той коментира и предстоящия финал за Суперкупата на България срещу Лудогорец.

"Характер се показва в мачовете. Искам от моите играчи винаги да се опитват да спечелят малко повече. Не позволявам да се отпускат и да мислят, че ще им е лесно. Трябва да покажем зъби, за да се противопоставим на съперниците ни. Лудогорец със сигурност имаха повече време за подготовка. Но ние винаги играем добре срещу тях. Стават интересни мачове и мисля, че този път ще спечелим. Искам да покажем на хората, които ще гледат мача, че Локомотив Пловдив функционира", допълни Бруно Акрапович.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).