Карагарен с пневмония заради COVID-19, капитанът на Локо също със сериозни симптоми

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
09:29 / 16.07.2020
7509
Националът Бирсент Карагарен, който бе сред първите с положителни тестове за COVID-19 в Локомотив Пловдив, е диагностициран с пневмония в следствие на вируса. Крилото обаче продължава да се лекува под лекарско наблюдение в домашни условия, като при преценка на докторите може да бъде и хоспитализиран, но на този етап това не се налагало.

От останалите заразени с по-сериозни симтпоми е капитанът Димитър Илиев, който поддържаше по-висока темепература и по-често е правил консултации с лекар. Футболист №1 на България за 2019-а година е изолиран заедно със семейството си. Причината е, че съпругата му Мартина и синът му Йоан също са дали положителен тест. При малкия не са се проявили симтпоми за разлика от родителите му.

Илко Пиргов и Момчил Цветанов нямат никакви оплаквания и просто чакат да изтече задължителния срок от 14 дни карантина. Чико е разделен от семейството си в друг апартамент, пише "Меридиан мач". Чужденците с позитивни PCR-тестове също са без симтоми. Както е известно в изолация преди мача с ЦСКА на "Лаута" са Парвиз Умарбаев, Милош Петрович, Анте Аралица и Миховил Клапан, а още с първата група бе диагностициран и Кенан Муслинович.

Интересното е, че домакинът Здравко Драгоев си е направил повторно изследване, което е било отрицателно, но въпреки това здравните власти са категорични, че той трябва да спазва карантина.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).