Ще бъде ли поставен Локо (Пд) в жребия за Лига Европа? Вижте шансовете и на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:07 / 15.07.2020
4683
Третият и четвъртият български участник в Лига Европа все още е на кантар дали ще е поставен в първия предварителен кръг на турнира. Там със сигурност ще участва Локомотив Пловдив. Другият тим ще е един от Славия и Ботев (Пд), които в неделя ще решат спора в бараж.

И трите клуба обаче имат еднакъв коефициент 3.475. Това на практика е коефициентът на България, тъй като квотите и на трите тима са по-ниски от този на страната. Вече е сигурно, че ЦСКА-София ще е поставен при жребия, който ще бъдет изтеглен в началото на месец август.

Към момента има 6 места, в които българските отбори могат да се вмъкнат. Основно се чака края на сезона в Румъния, Полша, Словакия, Словения, Албания и Черна гора. В шестте първенства има отбори, които са с по-висок коефициент от българските представители и се чака само крайното класиране и финалите за съответните купи, за да се определят участниците, пише dsport.bg. Към този момент реално би трябвало да се случи чудо, за да може българските тимове да се вредят сред поставените.

По-голям е шансът Локомотив Пловдив, Славия или Ботев да бъдат сред непоставените в жребия за първи кръг.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).