Министър Ананиев: До дни може да забраним мачовете с публика

Автор: Стойчо Генов
Коментари (8)
13:30 / 06.07.2020
5739
До няколко дни държавата може да забрани футболните мачове у нас да се провеждат пред публика. Тази прогноза направи на пресконференция днес министърът на здравеопазването Кирил Ананиев. Той коментира и двубоя от Първа лига между Черно море и Царско село, след който има повече от 20 заразени с коронавирус.

"За съжаление, заразените футболисти от Царско село са четирима - единият е играл в мача, а другите не са влезли на терена. От Черно море първо излязоха 7 положителни проби - на треньора, на масажиста и на петима футболисти. Впоследствие се потвърдиха общо 16 положителни теста, но не мога да конкретизирам колко от тях са на футболисти. По всяка вероятност заразата е дошла отвън, а не от самия мач. Но ние ще проучим нещата до няколко дни. Може да предприемем мерки за игра на футболни мачове без публика. Даже ако има влошаване на показателите, със сигурност ще предприемем такива мерки", заяви министър Ананиев.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).