Бивш футболист на Локо с COVID-19! Причината да играе мач вчера е шокираща!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
23:12 / 03.07.2020
5224
ФК Царско село би желал да уведоми футболната общественост, че футболист на клуба е дал положителна проба за COVID-19. На 1 юли всички футболисти, треньори и помощен персонал проведоха задължителните ежемесечни PCR тестове.

Резултатите от тестовете бяха предоставени на футболния клуб в часовете преди домакинството срещу Черно море на 2 юли. Всички резултати бяха отрицателни и бяха представени на делегата на футболната среща, съобщават официално от ФК Царско село.

На 3 юли бяхме уведомени, че един от нашите футболисти - Мартин Кавдански, е дал положителен резултат за COVID-19, а ситуацията е обяснена с допусната грешка на лабораторията, която е провела тестовете. Кавдански веднага е поставен под изолация и му е направен втори PCR тест.

"Чувствам се добре, изненадан съм от положителния резултат. През последните дни не съм имал никакви симптоми, неразположение или нещо подобно“, заяви Мартин Кавдански, който е и бивш футболист на Локо (Пд).

За случая са уведомени колегите от Черно море, както и съдийската бригада, която ръководи футболната среща. Тренировъчния процес на Царско село е преустановен до неделя, когато ще бъдат направени нови PCR тестове на всички контактни лица и ако няма други положителни резултати, тренировките ще бъдат подновени, се казва още в съобщението на "царете".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).