Хърватин от Локо се залюби с пловдивчанка, съотборниците му искат сватба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:25 / 25.03.2020
7513
Локомотив Пловдив е отправил конкретни предложения за нови договори към трима от основните си играчи. Става въпрос за Парвиз Умарбаев, Йосип Томашевич и Милош Петрович. Двама от тях са дали съгласие и в най-скоро време ще преподпишат.

Това са таджикският национал Умарбаев и хърватинът Томашевич. Сърбинът Петрович все още не е казал "Да". Договорите и на тримата са до 10 юни, след което стават свободни агенти. Тримата се утвърдиха като несменяеми титуляри при треньора Бруно Акрапович и са с основна заслуга за отличното представяне на тима в последната година и половина.

"Имам трима с изтичащи договори. Умарбаев е пожизнено мой", категоричен беше собственикът на Локо Христо Крушарски. Парвизджон веднага е казал "Да", а причината на Томашевич е романтична, твърди "Тема спорт". Хърватинът имал сериозна връзка с пловдивчанка, като в отбора вече се шегували, че чакат покани за сватба.

"Имах разговор със спортния директор Георги Иванов за тримата, преди да се прибера в Германия. Казах и на него, и на собственика, че държа и тримата да останат. Те са страхотни професионалисти и разчитаме много на тях", сподели пред вестника Бруно Акрапович.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).