Акрапович с интересен коментар за най-новото попълнение на Лаута

Автор: Стойчо Генов
Коментари (8)
09:19 / 13.03.2020
5572
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович направи интересен коментар относно физическото състояние на най-новото попълнение в отбора Доминик Малонга. Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че нападателят бе в групата за последния мач на черно-белите срещу Витоша (1:1), но не бе пуснат в игра, за да направи официален дебют.

"Доминик е добър футболист. Такъв тип играч търсихме и вярвам, че ще е от полза на клуба. В момента не е в добра кондиция и може да играе на високо ниво едва двайсетина минути. Ще му дам шанс в мача с Етър. Надявам се играчите ми да покажат друго лице в сравнение с това от двубоя с Витоша (Бистрица) и да оценят важността на срещата. Тренираме сериозно", каза Бруно Акрапович, цитиран от "Меридиан мач".

В същото време сърбинът Милош Петрович поднови занимания вчера и се очаква до десетина дни да може да помага. Няма да е изненада, ако той попадне в групата още за гостуването на ЦСКА-София в последния кръг от редовния сезон.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).