Илко Пиргов: Никаква дузпа! Ето затова трябва да има VAR в България!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
19:59 / 28.02.2020
4000
Вратарят на Локомотив Пловдив Илко Пиргов бе категоричен, че съдията Драгомир Драганов е ощетил неговия тим, отсъждайки несъществуваща дузпа при загубата от Берое с 0:2. Стражът призна и факта, че черно-белите са направили много слабо първо полувреме.

"Неприятна загуба за нашия отбор. Много слабо първо полувреме. През второто контролирахме играта и ако бяхме намалили резултата, може би щеше да е друго. И ние сме хора и понякога не ни се получават нещата. Надявам се до мача за Купата с ЦСКА 1948 да изчистим грешките. Според мен се справяме добре досега. Очаквам труден мач срещу ЦСКА. Все пак ние сме Локо Пловдив, играем пред наша публика и трябва да победим", заяви Илко Пиргов след края на мача в Стара Загора.

"Първо искам да коментирам ситуацията, когато домакините претендираха за моя игра с ръка извън наказателното поле. Първи стигнах до топката и играх с крак. Едва след това тя се удари в ръката ми, която обаче беше долу в естествено положение. Колкото до ситуацията при дузпата. Още на терена бях сигурен, че няма дузпа, но исках да видя и записа. След мача гледах 6 пъти ситуацията и се вижда много ясно, че съдията се подведе и сбърка. Затова трябва по-скоро да има VAR в България. Ако това бе факт, дузпата за Берое нямаше да бъде отсъдена", каза още вратарят на Локомотив.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).