Херо: Нервиран съм, съдийството беше нечестно и некоректно

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
20:22 / 28.02.2020
3663
Треньорът на Берое Димитър Димитров - Херо не пропусна да се оплаче от съдийството, въпреки че неговият тим постигна четвърта поредна победа, след като надигра Локо (Пд) с 2:0. Бургаският специалист имаше претенции за две дузпи за неговия тим, както и за игра с ръка на вратаря Илко Пиргов извън наказателното поле.

Видео повторенията обаче показаха, че при въпросните спорни ситуации реферът Драгомир Драганов не е сбъркал фатално в ущърб на Берое. Нещо повече - съдията отсъди друга дузпа за домакините, която бе повече от съмнителна за нарушение на Илко Пиргов.

"Изключително съм нервиран от съдийството. Беше нечестно и некоректно. Искаше ми се да държим повече топката и да организираме бързи контраатаки. Имахме доста положения, най-вече през първото полувреме. Срещу ЦСКА в следващия кръг отиваме с нагласата да търсим максимума. ЦСКА е марка в българския футбол, но това не трябва да ни притеснява", каза Димитър Димитров след края на срещата в Стара Загора.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).