Мартин Луков: Получи се беля, сега съм с шина!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:50 / 28.02.2020
3406
Вратарят на Локомотив Пловдив Мартин Луков говори за първи път, след като отпадна от националния отбор на България заради контузия. Травмата извади стража и от групата на черно-белите за днешното гостуване на Берое.

"Получи се беля на тренировката с националния отбор, но така е във футбола. Проблемът е в рамото. Сега съм с шина на ръката, а възстановяването ще отнеме около 10 дни", разкри Луков, цитиран от "Меридиан мач".

"Илко е изключителен вратар и човек. С него сме добри приятели и често ме съветва като по-голям и по-опитен. Знам кой е зад гърба ми и ако допусна грешка, ще трябва след това доста да изчакам. Сезонът ни засега е много добър. Вярвам, че можем да се преборим за място в топ 3, защото се обиграхме. Новите паснаха в колектива и схемата", допълни вратарят на черно-белите.

"За всяко нещо трябва време и след лъкатушенето през миналия сезон сега гоним постоянство, което се надявам да задържим докрая. Сега е най-трудно да се замени Жоро Илиев, който липсва на всички. Мачът с Берое няма да има нищо общо с този от есента. Там има нови футболисти и нов треньор. Ние обаче държим на нашата схема и стил и не се съобразяваме със съперниците", завърши Мартин Луков.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).