Локо осъществи дълго чакания трансфер! Салинас: Имаме велика публика!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
19:05 / 21.02.2020
6386
Дълго чаканият от привържениците на Локомотив Пловдив трансфер най-после е факт! Черно-белите подписаха договор с бразилеца с испански паспорт Лукас Салинас. Срокът на контракта е за период от 2,5 години, съобщиха от Лаута.

Това е четвърто ново попълнение за Локомотив, като преди него Миховил Клапан, Валентино Пулиезе и Акинсола Акиниеми също парафираха със "смърфовете“.

Лукас Спинола Салинас е роден на 14.10.1995 в Бразилия и играе на позицията полузащитник. Състезавал се е за отборите на Сао Бенто, Атлетико Сорокаба, Лузитано, Олянензе. За последно е играл за Сертанензе.

"Удовлетворен съм, че днес официализирахме всичко и съм вече част от Локомотив. Около месец вече тренирам с отбора, всички съотборници и треньори ме приеха много добре. Ще дам всичко от себе си за Локомотив и неговата велика публика!“, заяви Салинас пред клубния сайт.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че Салинас дойде в Локо още в началото на подготовката. Той е считан за най-качественото зимно попълнение в отбора и от него се очаква да заеме мястото на легендата Георги Илиев, който вече прекрати професионалната си кариера.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).