Локо може да реши проблемите си в атака с този двуметров таран, играл в АЗ Алкмаар и Звезда

Автор: Стойчо Генов
Коментари (7)
10:34 / 21.02.2020
6153
Локомотив (Пловдив) е на път да осъществи късен трансферен удар и да намери класен нападател, който да подсили състава. На "Лаута" очакват пристигането на бившия австралийски национал Ели Бабали.

28-годишният таран впечатлява с ръст от 195 см. За последно е играл за тайландския Чайнхат, но в момента е свободен агент.

В Локо го очакват утре да кацне на летище София, съобщава "Меридиан мач". След обстоен видеоанализ треньорът Бруно Акрапович е дал съгласие за проби на Бабали. Нападателят е роден в Сараево, но заради войната в бивша Югославия семейството му емигрира в Австралия. Има два гола в два мача за националния отбор на "кенгурутата".

Ели Бабали навършва точно днес 28 години. В кариерата си е играл за сръбския гранд Цървена звезда и за нидерландския АЗ Алкмаар. Той притежава и хърватски паспорт, което би улеснило бързото му картотекиране, провери Plovdiv24.bg.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).